Filip & Company asistă acționarii principali ai Promateris în vânzarea a 24 % din acțiuni către Pavăl Holding

Firma de avocatură Filip & Company îi asistă pe omul de afaceri Florin Pogonaru și pe Tudor Georgescu, CEO-ul Promateris, producătorul român de ambalaje biodegradabile și compostabile, în vânzarea a 24 % din acțiuni către compania Pavăl Holding.

“Promateris este unul dintre campionii noștri locali în economia circulară, luptă cu schimbările climatice și este o poveste pur românească a unui grup de oameni foarte frumoși și inimoși. Intrarea Dedeman în acționariat este o continuare firească a unei povești de creștere excepționale și sunt convins că va fi una dintre investițiile lor cele mai bune. Noi ne bucurăm că am putut să ajutăm și le mulțumim clienților pentru încredere și buna colaborare – ca de obicei, a fost o experiență excelentă”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.  

Echipa Filip & Company, coordonată de Alexandru Bîrsan, i-a inclus pe Olga Niță (partener), Anca Bădescu (associate) și Rareș Crâșmaru (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.