Filip & Company a asistat sindicatul de intermediere în emisiunea de obligațiuni în valoare de peste 75 de milioane de euro de către Județul Cluj

Comunicat de presă

Filip & Company a acordat asistență sindicatului de intermediere format din BT Capital Partners, Alpha Bank și Raiffeisen Bank cu privire la emisiunea de obligațiuni de către Județul Cluj în valoare de 75.680.000 euro, în urma unui plasament privat.

Maturitatea împrumutului este de 10 de ani, cu scadență în 2033 și cu o opțiune de răscumpărare anticipată în anul 2029.

“Emisiunea de obligațiuni a Județului Cluj reprezintă atât o nouă etapă în procesul de îndeplinire a obiectivelor emitentului în ce privește proiectele sale de investiții, cât și o dovadă a faptului că finanțarea prin piața de capital este tot mai atractivă pentru o plajă largă de emitenți, investitorii devenind adevărați parteneri ai emitenților – în cazul Județului Cluj fiind vorba de un parteneriat pentru construirea unui viitor mai prosper. Ne bucurăm că am putut fi alături de sindicatul de intermediere, precum și de emitent în acest acest demers și le mulțumim pentru încrederea acordată.”, spune Olga Niță, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost formată în principal din Olga Niță (partener), Roxana Diaconu (senior associate), Mihnea Niculescu (senior associate) și Georgiana Lazăr (associate) .

În ultimii ani, Filip & Company s-a implicat cu succes în multe dintre tranzacțiile de referință pe piața de capital din România, atât oferte de acțiuni, cât și obligațiuni, precum și în toate emisiunile de obligațiuni ale statului român pe piețele externe. Avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale Chambers and partners, Legal 500 și IFLR în practica de Piețe de capital atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.