Filip & Company a asistat o parte dintre acționarii Adeplast S.A. în procesul de vânzare a companiei către Sika AG

Casa de avocatură Filip & Company i-a asistat pe Alexander Bărbuț, Thomas Bărbuț și Marcel Bărbuț în procesul de vânzare a acțiunilor deținute în cadrul Adeplast S.A., unul dintre cei mai  importanți producători de materiale de construcții din România, către grupul elvețian Sika AG, un jucător global pe piaţa materialelor de construcţii. Părțile au semnat contractul de achiziție, urmând ca tranzacția să fie supusă aprobării autorităților de concurență.

„Ne bucurăm ca am putut fi alături de Alex, Thomas și Marcel în această tranzacție. Ea marchează atât tranziția unei importante afaceri românești, construită de regretatul Marcel Bărbuț Senior, către un nume internațional, cât și un nou început pentru vânzători care astfel își vor putea scrie, sunt convins, cu mare succes, propria poveste în business-ul românesc”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și a inclus-o pe Alina Stoica (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile cheie de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de capital privat sau fuziuni şi achiziţii complexe, în majoritatea cazurilor, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here