Filip & Company a asistat Instant Factoring la obținerea unei finanțări în valoare de 600.000 de euro

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Instant Factoring, un fintech românesc de factoring digital, la obținerea unei finanțări în valoare de 600.000 de euro acordată de către mai mulți investitori, printre care și MicroEurope, companie activă în sectorul microfinanțărilor. Investiția va fi folosită pentru a studia piețele internaționale în vederea extinderii.

“Instant Factoring a fost încă de la început un sprijin constant pentru antreprenorii din România. Sperăm să continue să crească în noua formulă şi să ajungă una dintre poveştile antreprenoriale de referinţă pentru domeniul lor. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă. A fost o experiență excelentă, ca de obicei”, a declarat Monica Stătescu, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Monica Stătescu și le-a inclus în roluri cheie pe Andreea Bănică (senior associate), Lavinia Cazacu (associate) și Daria Olteanu (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.