Filip & Company a asistat grupul Holde Agri Invest la contractarea unui credit sindicalizat în valoare de 30,5 milioane de lei și 26,7 milioane de euro

Alexandra Manciulea, partener al Filip & Company

Echipa Filip & Company a asistat grupul Holde Agri Invest cu privire la contractarea unui credit sindicalizat în valoare de 30,5 milioane de lei și 26,7 milioane de euro, încheiat cu Banca Transilvania, în calitate de aranjor și finanțator și OTP Bank Romania, în calitate de finanțator, în scopul realizării de investiții.

“Ne bucurăm să fim parte din călătoria Holde Agri și să contribuim la realizarea viziunii lor moderne privind agricultura din România. Este una dintre companiile cu capital românesc care dezvoltă printre cele mai inovatoare proiecte în acest sector din țara noastră. Am rezonat întru totul cu dinamismul echipei, dorința de inovație și angajamentul lor față de potențialul agriculturii din România. ”, a declarat Alexandra Manciulea, partener al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Holde Agri Invest în acest proiect a fost coordonată de Alexandra Manciulea (partener) și le-a inclus în poziții cheie pe Camelia Ianțuc (senior associate) și Smaranda Văcaru (senior associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here