Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui împrumut în valoare 150 milioane de euro

Rebecca Marina, counsel în cadrul departamentului de Banking și servicii financiare al Filip & Company
Rebecca Marina, counsel în cadrul departamentului de Banking și servicii financiare al Filip & Company

Comunicat de presă transmis

Echipa Filip & Company a asistat în calitate de lead counsel Digi România (anterior sub numele de RCS & RDS) și Digi Communications cu privire la contractarea unui împrumut la termen, cu o valoare de 150 milioane de euro, ce va fi utilizat pentru refinanțarea obligațiunilor emise în 2020 în valoare de 450 milioane de euro cu scadența în 2025.

Această finanțare subliniază încă o dată angajamentul Digi în extinderea și consolidarea operațiunilor sale, precum și optimizarea resurselor necesare pentru investiții viitoare. Suntem bucuroși că am avut din nou șansa de a lucra alături de echipa Digi și îi mulțumim clientului pentru încrederea acordată.”, a declarat Rebecca Marina, counsel în cadrul departamentului de Banking și servicii financiare al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Digi în acest proiect a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan (partener) și Rebecca Marina (counsel) și l-a inclus pe Marius Gheldiu (associate).

Filip & Company are unele dintre cele mai dinamice și experimentate practici de Banking și servicii financiare, fiind clasată în primul eșalon de către prestigioasa publicație Legal 500. Echipa include specialiști cu o experiență bogată și de succes în tranzacții complexe în domeniul piețelor financiare, dobândită atât în tranzacții interne cât și internaționale.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.