Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea a două împrumuturi în valoare de peste 117 de milioane de euro și, respectiv, de 50 de milioane de euro

Echipa Filip & Company a asistat RCS & RDS S.A. cu privire la semnarea a două acorduri de facilități de credit pentru export în sumă totală de 117.158.657,37 euro, destinate finanțării achiziției de bunuri și servicii pentru dezvoltarea rețelelor de telecomunicații din România și Portugalia ale subsidiarelor societății. RCS & RDS și Digi Spain Telecom S.L.U. au acționat în calitate de garanți inițiali și Citibank Europe Plc. în calitate de creditor inițial.

Simultan, Filip & Company a asistat și Digi Spain Telecom SLU (subsidiara RCS & RDS din Spania), în calitate de împrumutat, la semnarea unui acord de facilitațe de credit neagajant și negarantat în valoare de 50.000.000 euro acordat de Banco Santander S.A., destinat finanțării nevoilor de capital circulant.

“Digi își continuă investițiile în tehnologie de vârf și desfășoară constant proiecte pentru modernizarea rețelelor sale. De altfel, este una dintre companiile românești care alocă resurse semnificative și pentru dezvoltarea filialelor din străinătate. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă și le mulțumim pentru încredere”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat grupul Digi în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și Rebecca Marina (counsel)și i-a inclus pe Andrei Bănescu (associate) și Sandra Danciu (associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.