Filip & Company a asistat Banca Transilvania în finalizarea achiziției Idea :: Bank și a celorlalte entități din grupul Idea în România

Echipa Filip & Company a acordat asistență juridică Băncii Transilvania în legătură cu finalizarea tranzacției prin care aceasta cumpără de la grupul polonez Getin Holding grupul Idea Bank în România format din Idea :: Bank, Idea :: Leasing, Idea :: Broker de asigurări și Idea :: Investment. Documentele cu privire la achiziție au fost semnate în iunie 2021, între timp fiind obținute aprobările autorităților de reglementare.

Suntem încântați că am putut să fim din nou alături de Banca Transilvania și să sprijinim în acest mod efortul celei mai mari și dinamice bănci din România de a continua să transforme piața serviciilor financiare. Îi suntem foarte recunoscători clientului nostru pentru încrederea acordată”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de către Alina Stancu Bîrsan (partener) și Cristina Filip (partener), iar în această etapă le-a inclus pe Rebecca Marina (senior associate) și Camelia Ianțuc (senior associate). Cătălin Suliman (partener) a coordonat echipa de dreptul concurenței implicată în dosar, formată din Dragoș Iordache (senior associate) și Lisaura Ungureanu (senior associate). Asistența cu privire la aspectele de drept polonez și englez a fost acordată de către Linklaters.

Echipele de Finanțe, Bănci și Fuziuni și Achiziții ale Filip & Company au fost implicate în multe dintre cele mai mari și mai importante tranzacții din sectorul financiar din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here