Filip & Company a asistat Banca Transilvania în achiziția OTP Bank  România

Comunicat de presă

Echipa Filip & Company a acordat asistență juridică Băncii Transilvania în legătură cu semnarea documentelor pentru achiziția OTP Bank România, OTP Leasing și OTP Asset Management. Finalizarea tranzacției este condiționată de obținerea aprobărilor din partea autorităților de reglementare relevante.

Suntem onorați și bucuroși  să contribuim la continuarea poveștii de succes a Băncii Transilvania la vârful pieței serviciilor bancare din România. Mulțumim BT pentru că ne-a ales să fim din nou parteneri în acest proiect complex și provocator și să lucrăm împreună cu o echipă pe care o admirăm. Ne mândrim cu reușita clientului și a echipei noastre, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener și coordonatoarea departamentului de Finance & Banking al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Banca Transilvania în această tranzacție a implicat, în diverse etape ale proiectului, peste 30 de avocați din toate departamentele firmei. Coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener) și Cristina Filip (partener), echipa a fost formată în principal din Rebecca Marina (senior associate), Alexandra Manciulea (partener), Cătălin Suliman (partener), Marius Gheldiu (associate), Raluca Biță (associate), Camelia Ianțuc (senior associate), Andrei Bănescu (associate), Eliza Baias (partener), Olga Niță (partener), Simona Ungureanu (senior associate), Alin Grapa (senior associate), George Trantea (partener),  Daria Olteanu (associate), Monica Popa (associate), Valeriu Iliescu (associate), Ioana Roman (partener), Ionuț Blidar (associate), Tudor Dobîndă (associate), Ruxandra Țenea (associate), Diana Gavra (senior associate), Cristina Tudoran (partener), Mădălina Cristache (associate), Teodor Trandafir (associate), Cezara Diaconescu (associate), Mălina Palade (associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice și experimentate practici de Finanţări şi Bănci și de Achiziții și Fuziuni, asistând în numeroase tranzacții de achiziții și fuziuni, inclusiv din sectorul serviciilor financiare și fiind clasată în ambele arii în primul eșalon de către prestigioasa publicație Legal 500. Echipa include specialişti cu un palmares bogat şi de succes, dobândit în cadrul unor proiecte desfăşurate atât pe plan intern cât şi internaţional.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.