FIDASoft: Digitalizare pentru toți

Până la 1 septembrie, FIDASoft îți oferă o licență gratuită și un live demo al utilizării aplicației ce automatizează template-urile tale.

Cum poți folosi FIDASoft?

Introduci orice document standard, iar după ce alegi elementele variabile aplicația îți va genera un șablon final. Bazele de date pot fi folosite în automatizarea documentelor tale, rapid și fără erori. În plus, poți adăuga și semnătura ta!

Până la 1 septembrie, poți accesa www.fidasoft.ro, unde vei beneficia de o licență gratuită pentru gestiunea inteligentă a business-ului tău.

Anul 2020 a adus pentru FIDASmart o noua provocare conexa ariei de servicii juridice: FIDASoft – un software specializat pentru prelucrarea rapida si sigura a documentelor cu caracter repetitiv. FIDASoft se adreseaza tuturor entitatilor care lucreaza cu documente standard – de la cabinetele individuale de avocatura pana la marile companii active in domenii precum resurse umane, asigurari, servicii financiare etc. Aproprierea de industria IT a condus totodata la nominalizarea partenerilor FIDASmart pentru pozitii de membru in board-urile mai multor companii IT din Romania si din strainatate, consolidand astfel legaturile create in procesul de realizare al FIDASoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here