Facultatea de Drept, Universitatea din București: Selecție pentru competiția GTTC Universities Project 2022

Facultatea de Drept a fost invitată de către IBFD (International Bureau of Fiscal Documentation) din Amsterdam să participe la cea de-a șasea competiție anuală ce se adresează studenților din întreaga lume interesați să aprofundeze dreptul fiscal: https://www.ibfd.org/news/gttc-universities-project-competition

Competiția GTTC Universities Project din anul universitar 2021-2022 începe în octombrie 2021, iar finala va avea loc in iunie 2022. Fiecare echipă va prezenta o lucrare pe tema stabilită de către organizatori.

Cele mai bune două echipe participante vor avea posibilitatea de a prezenta lucrarea în Amsterdam (sau online) la sfârșitul anului universitar.

Echipa Facultății de Drept este formată din maximum 5 studenți și va fi coordonată de către lector univ. dr. Marilena Ene (marilena.ene@drept.unibuc.ro)

Locurile în echipa de drept fiscal sunt deschise studenților cunoscători de limbă engleză care sunt înscriși în anul IV sau la master în anul universitar 2021-2022.

Candidații interesați pot transmite un email la adresa de email marilena.ene@drept.unibuc.ro până la data de 8 octombrie 2021 în care să prezinte motivația de a participa la această activitate academică însoțită de un certificat care să ateste cunoașterea avansată a limbii engleze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here