Facultatea de Drept din Timișoara – 30 de ani / Eveniment aniversar

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara aniversează, în anul 2022, 30 de ani de la înființare. Aniversarea este marcată, alături de conferințele din seria Facultatea de Drept din Timișoara – 30 de ani, printr-un eveniment care va avea loc vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 9, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

Evenimentul include masa rotundă cu tema Învățământul juridic din România. Continuarea unei dezbateri, care își propune să pună în discuție decalajele și tensiunile dintre lumea ideală și cea reală a învățământului juridic din România, continuând dezbaterea care a avut loc în anul 2017, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea Facultății de Drept din Timișoara (Învățământul juridic din România. Prezumții, ficțiuni, realitatea).

Cu același prilej, va fi lansat volumul colectiv Imago iuris. Imaginarul dreptului, publicat la Editura Universității de Vest din Timișoara. Lansarea va avea loc vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 18, în Sala Barocă a Muzeului Național de Artă Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here