EY Romania a nominalizat finalistul EY Tax Academy 2014

EY Romania a anuntat alegerea finalistului care va reprezenta Romania la cea de-a patra editie a competitiei internationale de fiscalitate, Young Tax professional of the year. Diana Dumitrana (foto), absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a fost desemnata castigatoarea competitiei din acest an, urmand sa reprezinte Romania in faza internationala organizata in luna noiembrie la Amsterdam, Olanda.

Aceasta competitie este organizata in fiecare an de EY si le ofera studentilor selectati din peste 20 de tari din intreaga lume posibilitatea de a-si demonstra abilitatile tehnice si profesionale in domeniul fiscalitatii.

In Romania, 35 de studenti au fost selectati din cei peste 200 de inscrisi pentru a participa la EY Tax Academy. Ajunsa la a sasea editie, EY Tax Academy este competitia locala prin care sunt recrutati juniorii ce se alatura departamentului de Asistenta fiscala al EY Romania in fiecare an. Pe parcursul a doua zile, participantilor li se ofera un program de cursuri, studii de caz si teste in urma carora se realizeaza selectia. In cadrul acestei editii, 7 finalisti au primit pozitii de junior in cadrul EY Romania, Diana Dumitrana fiind selectata castigatoare a competitiei din acest an.

Experienta acestei competitii mi-a dat mai multa incredere in mine si in abilitatile mele si sper ca va reprezenta inceputul unei cariere frumoase in acest domeniu. De asemenea, sper ca voi avea rezultate bune si voi incerca sa dau tot ce am mai bun pentru a reprezenta cu succes Romania in marea finala”, a spus Diana Dumitrana, castigatoarea etapei nationale a EY Tax Academy 2014.

Juriul acestei editii a fost format din parteneri si executivi din cadrul departamentului de Asistenta fiscala al EY Romania: Venkatesh Srinivasan, Partener si Director al departamentului, Jean-Marc Cambien, Partener, Alexander Milcev, Partener, Gabriel Sincu, Director Executiv, Radu Tudoran, Director Executiv si Adrian Rus, Director Executiv.

In cadrul finalei competitiei internationale de la Amsterdam, studentii vor rezolva studii de caz si vor fi intervievati de catre specialisti din juriu, care vor evalua abilitatile lor analitice, creative, dar si practice. Juriul va selecta in final trei castigatori, care vor primi distinctia Young Tax professional of the year, in cadrul unei ceremonii speciale.