Firma de avocatura a anului, anuntata de Legal Marketing, vineri ora 23, LIVE de la Amsterdam

Castigatorul premiului Romanian Law Firm of the Year va fi desemnat in cadrul Galei Chambers Europe Awards 2015 si anuntat in timp real pe siteul www.legalmarketing.ro, vineri seara, in jurul orei 23.00.

Distinctia pentru cea mai importanta casa de avocatura din Romania va fi acordata la Amsterdam, in cadrul galei desfasurate la Hotel Okura, de catre Andrei Cristea, managing director al Legal Marketing – Revista Romana de Consultanta.

Pentru premiul “Romanian Law Firm of the Year” concureaza in acest an casele de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Musat & Asociatii, NNDKP, Popoviciu Nitu si Asociati, PeliFilip si CMS.

In 2011, premiul Chambers pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante a fost adjudecat de Musat& Asociatii. In 2012,NNDKP a fost desemnata casa de avocatura a anului in Romania. Anul urmator, in 2013, Chambers&Partners, considerata una din cele mai prestigioase institutii de evaluare a serviciilor juridice din lume, a oferit din nou distinctia europeana a anului firmei Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). In schimb, anul trecut, casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat cel mai important premiu european de excelenta in domeniul juridic.

Diana Rusu-fin