DLA Piper, alaturi de Fornetti in vanzarea catre Aryzta

Firma internationala de avocatura DLA Piper, prin biroul din Budapesta, unde functioneaza in asociere cu societatea juridica locala Horváth & Partners, a acordat asistenta companiei Fornetti in preluarea acesteia de catre producatorul elvetian de panificatie Aryzta, analiza financiara a achizitiei fiind coordonata de Deloitte Hungary, a precizat, pentru Legal Marketing, Directorul General al Fornetti Romania, Toth Csaba (foto articol).

In legatura cu informatiile solicitate privind achizitionarea Fornetti de catre grupul Aryzta, dorim sa mentionam ca tranzactia s-a realizat la nivel de grup, astfel incat suportul legal a fost oferit, la nivel de holding, de catre  Horváth & Partners Law Firm in cooperation with DLA Piper UK LLP, in timp ce analiza financiara a achizitiei a fost coordonata de Deloitte Hungary”, a declarat Toth Csaba.

In acest context, potrivit directorului Fornetti Romania, pe plan local, compania pe care o conduce nu a solicitat si nici nu a beneficiat de suport juridic extern.

Compania ungara Fornetti este prezenta si pe pietele din Romania si Bulgaria. Aspectele de drept bulgar ale tranzactiei au fost acoperite de catre firma de avocatura Kambourov & Partners. Astfel, Kambourov & Partners a asigurat aspectele de due dilligence ce au vizat filiala bulgara a Fornetti, si, totodata, a elaborat documentele tranzactiei.

Mai multe despre acest subiect puteti citi AICI.