Examenul de primire in profesia de avocat. Unde se desfasoara

Examenul de primire in profesia de avocat va avea loc la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, Sector 5, Bucuresti, anunta Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) pe site-ul propriu.

Potrivit anuntului, accesul candidatilor se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Parvan (partea din dreapta a Palatului Facultatii de Drept).

Sursa citata precizeaza, totodata, ca repartizarea pe sali a candidatilor se va afisa pe site-ul INPPA si la locurile de desfasurare a examenului, cu cel putin 24 ore inainte de data examenului.

Examenul de primire in profesia de avocat (pentru dobandirea titlului profesional de avocat stagiar) si de primire in profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice se va desfasura in perioada 16 septembrie – 27 septembrie 2013.

Mai multe detalii privind examenul de primire in profesia de avocat, sesiunea septembrie 2013, puteti gasi aici si aici.