Eversheds Sutherland Romania alături de OTE în finalizarea vânzării Telekom Romania Communications către Orange

Firma de avocatură Eversheds Sutherland Romania a anunțat că a asistat Hellenic Telecommunications Organization (OTE) în finalizarea cu succes a vânzării cotei de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications către Orange Romania. Această etapă finală are loc la două luni de la aprobarea de către Comisia Europeană a achiziției.

Eversheds Sutherland Romania a asistat OTE pe tot parcursul procesului, începând de la faza de due diligence până la negocierea contractului de vânzare-cumpărare de acțiuni și etapele de closing. Proiectul a fost coordonat de Cristian Lina (managing partner), iar din echipa au mai facut parte Carolina Baloleanu (partener), Irina Stoicescu (avocat senior) și Livia Țucă (avocat asociat).

„Mulțumim echipei OTE pentru încrederea pe care ne-o acordă constant de peste 15 ani. Suntem entuziasmați că am putut contribui din nou la încheierea într-un timp relativ scurt a unei tranzacții foarte sofisticate și intens mediatizate. În contextul separării impuse de aspectele de dreptul concurenței și GDPR, vor continua provocările pentru companiile implicate, dar sunt convins că vom găsi împreună cele mai potrivite soluții”, a declarat Cristian Lina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here