Ernst & Young, miza pe inovatie

EY a lansat o noua editie a programului Accelerating Entrepreneurs, prin care ofera sprijin pentru dezvoltarea startup-urilor cu potenţial semnificativ si ritm rapid de crestere. Programul se adreseaza startup-urilor centrate pe tehnologie din Europa.

Compania trebuie sa inregistreze ritm ridicat de crestere, sa faca dovada unei/unor runde de finantare, unor canale de distribuţie sau a unei baze largi de clienti, si trebuie sa fie interesata de extinderea internationala.

Antreprenorii ce urmeaza a fi selectati vor beneficia de un program cuprinzator de indrumari personalizatessi oportunitati de networking, incluzand:

  • * Participarea la evenimentul EY World Entrepreneur Of The Year, ce va avea loc la Monaco, intre 7 şi 12 iunie 2016, toate cheltuielile fiind suportate de EY
  • * O sesiune de 90 de minute in cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, in care participantii işi vor prezenta planul de afaceri unui panel de „Antrenori pentru crestere” (Growth Coaches), care le vor oferi indrumari si consiliere de specialitate
  • * Oportunitatea de a stabili relatii de mentorat cu “Antrenorii pentru crestere” si antreprenorii prezenti la Monte Carlo, caştigatori la nivel naţional ai concursului EY Entrepreneur Of The Year
  • * Oportunitatea de a se intalni si a stabili relatii de business cu antreprenori din peste 60 de tari, care se vor reuni la Monte Carlo
  • * Oportunitatea de inscriere in programul EY Vantage Program

 

Castigatorii programului vor fi selectati pe baza urmatoarelor criterii: potentialul de crestere al companiei; spirit antreprenorial si leadership; viziune strategica; gandire inovatoare si originalitate; performante financiare; cultura de HR.

 

Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader si Audit Partner, EY Romania declara:

 

„Programul EY Accelerating Entrepreneurs se axeaza pe identificarea liderilor de piata de maine şi sustinea ambiţiilor de creştere prin facilitarea accesului acestora la intalniri cu antreprenori de top in cadrul forumului EY World Entrepreneur Of The Year ce va avea loc la Monaco in luna iunie. Ne dorim sa atragem cat mai multe startup-uri relevante romanesti pentru a se inscrie in program, crescand astfel sansele firmelor locale de tehnologie de a fi reprezentate la Monaco. Oportunitatile de networking si mentorat oferite de evenimentul ce se va desfasura pe parcursul a cinci zile sunt exceptionale. Vor fi prezenti peste 1.200 de participanti, printre care venture capitalists, reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din Fortune 500 si unii dintre cei mai inovatori si dinamici antreprenori din lume.

Ii asteptam alaturi de noi, in delegatia romaneasca de la Monte Carlo din acest an, pe antreprenorii romani cu startup-uri in tehnologie!”

 

Sesiunea de inscrieri este deschisa pana pe 11 martie 2016, iar aplicatiile se pot depune online la www.ey.com/aep. Pentru a se inscrie in program, candidatii trebuie sa fie fondatori sau CEOs ai unei companii, care ofera produse sau servicii inovatoare din domeniul tehnologiei.

 

Programele EY Accelerating Entrepreneurs sunt derulate si in Asia-Pacific şi America de Nord, oferind antreprenorilor din aceste regiuni şansa de a primi pachete similare de sprijin in cadrul EY Strategic Growth Forum din Shanghai, China (11-12 mai 2016) şi al EY Strategic Growth Forum din Palm Springs, California (16-20 noiembrie 2016). Mai multe informatii puteti gasi aici www.ey.com/aep.

****

 

Despre programul EY Accelerating Entrepreneurs

Programul EY Accelerating Entrepreneurs ajuta startup-urile cu ritm inalt de creştere din intreaga lume sa işi extinda afacerea prin intermediul indrumarilor personalizate si al networking-ului. Programul este conceput pentru a sustine dezvoltarea afacerilor antreprenorilor din tehnologie pentru a deveni lideri ai pieţei globale de maine.