Employment SpotON, serie de webinarii pe teme sensibile actuale de dreptul muncii o inițiativă NNDKP Legal & Tax SPACE

Relația angajator-angajat stă sub semnul dinamicii.

Noțiuni precum hărțuirea, telemunca și aspecte concrete precum clauzele restrictive în contractele individuale de muncă sau reorganizarea activității ori gestionarea necorespunderii profesionale pot fi surse generatoare de riscuri reputaționale sau operaționale pentru companii. Aceste concepte nu sunt recente, dar în ultimii ani gradul de preocupare atât al angajatorilor, cât și al angajaților față de acestea a crescut constant, din cauza impactului pe care îl au asupra raporturilor dintre cele două părți. În plus, actuala realitate economico-socială a generat schimbări care au adus provocări noi și nevoia de adaptare atât pentru angajatori, cât și pentru angajați.

Toate aceste schimbări influențează și gradul de relevanță al subiectelor din domeniul dreptului muncii aduse în prim plan în ultima perioadă.

Care sunt temele de interes cu potențial impact asupra raporturilor de muncă în perioada următoare? Cum pot fi abordate din punct de vedere juridic?

Analizând temele de natură juridică apărute cu o frecvență ridicată pe agenda de discuții a profesioniștilor implicați în gestionarea resurselor umane, avocații Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) au creat Employment SpotON, o serie de webinarii care abordează subiecte sensibile de dreptul muncii. În cadrul webinariilor avocații noștri vor trece în revistă aspecte teoretice, vor puncta aspectele juridice cărora ar trebui să li se acorde o atenție deosebită și vor împărtăși din experiența lor practică în legătură cu acestea.

În acest context, avem plăcerea de a vă invita la ediția din această toamnă a Employment SpotON, care se va desfășura în perioada 29 septembrie – 13 octombrie 2021 astfel:

  • 29 septembrie: Restructurarea activității. Hărțuirea la locul de muncă. Provocări practice
  • 7 octombrie: Necorespunderea profesională. Răspunderea disciplinară. Privire practică
  • 13 octombrie: Clauzele restrictive în contractele individuale de muncă. Telemunca. Privire practică

Echipa de vorbitori NNDKP din cadrul webinariilor este formată din:

Employment SpotON este o inițiativă dedicată consilierilor juridici, directorilor juridici, directorilor de HR, consultanților HR, CEO, CFO, COO.

Pentru a vă înscrie la webinarii, vă rugăm să accesați linkul de AICI.

Despre NNDKP Legal & Tax SPACE*

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care îmbină componente tehnice cu elemente practice.

Inițiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clienților si nu numai, servicii de asistență profesională cu valoare adăugată concretă, dar și forumuri structurate pentru discuții și dezbateri.

*SPACE=Sustainable Professional Advancement Through Continuous Education

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP este de 5 ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here