ELSA invita studentii in arena Dreptului Comercial

ELSA București organizează în perioada 4-6 mai, prin departamentul Activități Academice și în parteneriat cu bpv Grigorescu Ștefănică, Concursul Național de Procese Simulate de Drept Comercial aflat la prima ediție, adresat studenților de anul III și IV, de la toate facultățile de drept din țară. Concursul reprezintă oportunitatea perfectă pentru studenții cunoscători de Drept Comercial de a-și aprofunda noțiunile teoretice prin aplicarea lor la o speță concretă, atent pregătită de avocați din domeniu de la bpv Grigorescu Ștefănică. În plus, deoarece concursul depășește granițele locale, studenții își vor putea măsura cunoștințele cu participanți din întreaga țară și vor înțelege mai multe despre modul în care se învață Dreptul la toate facultățile.

Echipele vor fi alcătuite din două persoane, iar înscrierea se realizează până în data de 30 martie prin completarea următorului formular: https://goo.gl/EwptWy.

Pe 31 martie, se vor transmite speța de selecție și regulamentul concursului, urmând ca memoriile realizate pe baza acesteia să fie trimise până în data de 14 aprilie, la adresa nmcc.comercial@bucuresti.elsa.ro.

Finaliștii vor fi anunțați pe 22 aprilie, urmând ca etapa orală a concursului să se desfășoare în perioada 4-6 mai, la Facultatea de Drept, Universitatea din București, sub atenția unui juriu format din avocați de la bpv Grigorescu Ștefănică.

Câștigătorii vor fi recompensați cu premii în bani, stagii de practică și cărți, oferite cu sprijinul bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa nmcc.comercial@bucuresti.elsa.ro.