ELSA Bucuresti organizeaza Postuniversitaria

ELSA Bucuresti organizeaza in perioada 18 octombrie – 24 noiembrie 2016 Postuniversitaria. Unul dintre cele mai de anvergura proiecte ale departamentului STEP isi propune sa obtina locuri de practica in cadrul instituiilor publice din Bucuresti pentru studentii la drept.

Acesta se desfasoara pe mai multe etape si anume: incepand cu luni 18 octombrie, studentii au inceput sa-si ridice chestionarul de inscriere de la sediul asociatiei, urmand sa sustina interviuri de pe 25 octombrie pana pe data de 27 octombrie. In cadrul interviului fiecare in parte  isi va putea exprima optiunea cu privire la institutiile la care doreste sa-si desfasoare practica juridica. Printre acestea se numara: Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, judecatorii, parchete, Ministerul Justitiei, CSM, Avocatul Poporului, Curtea de Apel , INM. Urmatorul pas consta in desfasurarea stagiului de practica, care va avea loc pentru studentii anilor I si II in perioada 14 noiembrie- 25 noiembire, iar pentru cei ai anilor III si IV in perioada 14 noiembrie- 02 decembrie.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul http://elsabucuresti.ro/, precum si pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/1781022585505831/

 

ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evolutia tinerilor in sistemul juridic.