ELSA Bucuresti organizeaza JobFest

Vesti pentru tinerii care isi doresc o cariera in domeniul juridic. ELSA Bucuresti prin departamentul STEP (Students Trainee Exchange Programme) organizeaza JobFest, in perioada 29-31 martie 2016, in cadrul caruia, Legal Marketing este partener media.

JobFest este un eveniment anual, reprezentativ pentru ELSA Bucuresti. In cadrul acestuia sunt prezentate oferte de angajare sau de efectuare a unui stagiu de practica, prin expunerea caselor de avocatura, a echipei fiecareia dintre acestea, a departamentelor, dar si a mediului de lucru. Cunoscand criteriile de selectie impuse de fiecare firma, in urma evenimentului, studentii pot aplica pentru efectuarea unui stagiu de practica in compania pe care o considera a fi cea mai potrivita pentru sine.

Evenimentul se va bucura de prezenta caselor de avocatura de top din Romania, anume: Bulboaca si Asociatii, bpv Grigorescu Stefanica, C’M’S, Dentons, DLA Piper, Kinstellar, NNDKP, ONV Law, Pachiu si Asociatii, Reff, Voicu Filipescu.

Cei interesati sunt asteptati Sala Stoicescu a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti pentru a lua parte la acest eveniment, in urmatoarele intervale orare: Marti 29 martie intre orele 11:30- 16:00, Miercuri 30 martie intre orele 10:00-17:10 si Joi 31 martie intre orele 10:00- 16:00.

Inscrierile la eveniment se face prin mail la adresa: jobfest@bucuresti.elsa.ro

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul http://elsabucuresti.ro/ precum si pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/843865149052036/ .