Elitele dreptului românesc, în Exclusivitate pe Legal Marketing

Parteneriatul ELSA – Legal Marketing, anunțat în comunicările ambelor entități, intră în vigoare începând de săptămâna viitoare. Secțiunea “Cariere Juridice” de pe portal va fi animată cu peste 150 de CV-uri actualizate săptămânal ale celor mai buni studenți ai Facultății de Drept din Universitatea București. Mai mult, fiecare dintre studenți își va asuma o descriere proprie a intențiilor de carieră, a ariilor de practică pe care își dorește să dezvolte aptitudinile profesionale, pentru a veni astfel în sprijinul firmelor de avocatură – viitorii angajatori.

În fiecare zi, vom posta câte un CV, iar companiile de avocatură înscrise în secțiunea “Cariere Juridice” vor primi numele complet și datele de contact ale viitorilor avocați pe care îi doresc în echipa lor. Pentru a înscrie firma de avocatură în această secțiune și a avea acces la CV-uri, trimiteți un mail la office@lhm.ro și veți primi formularul de înscriere.

Derulăm astfel primul parteneriat real între elitele dreptului românesc și elitele avocaturii de business, vizând creșterea performanței avocaturii și angajarea în companiile de avocatură a studenților implicați în activitatea școlară și socială a Facultății de Drept din București.

#investiminviitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here