Elitele avocaturii românești au fost premiate în cadrul Romanian Legal Awards

Elitele avocaturii românești au fost premiate seara trecută, la Club Snagov, în cadrul Romanian Legal Awards organizată de LegalMarketing.ro.

Șase trofee speciale și 30 de trofee aferente ariilor de practică, adevărate opere de artă, creații ale unui artist plastic român recunoscut au fost acordate avocaților și societăților de avocatură cu performanțe notabile în anul 2020. Decernarea trofeelor speciale a fost transmisă LIVE pe Profit TV și la Focus Prima TV.

Cuvântul de deschidere a Galei a aparținut Manuelei Nestor, Co-Managing Partner NNDKP, Ioanei Vieru, Global Corporate VP și lui Florentin Țuca, Managing Partner Țuca Zbârcea și Asociații.

În cadrul evenimentului a fost lansat numărul patru al publicației Legal Innovation – singura revistă premium de legal business și a fost anunțat parteneriatul cu Chambers Europe, LegalMarketing numărându-se printre sponsorii Galei Chambers Europe Awards din 22 aprilie care va avea loc la Madrid.

Printre societățile de avocatură premiate s-au numărat Albota Law (Construction & Real-Estate), NNDKP (Data Protection, Employment), Țuca Zbârcea Asociații (Tax, Energy), Filip & Company (M&A).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here