Elena Ichimescu, promovată în poziția de Partener al Duncea, Ștefănescu & Asociații

Duncea, Ștefănescu & Asociații anunță promovarea la nivel de top management a Elenei Ichimescu (38) în poziția de Partener, poziție din care va continua să coordoneze practica de dreptul muncii în cadrul societății.

Promovările concretizate la acest început de an reflectă cu certitudine meritele individuale și dedicarea necondiționată a colegilor avocați în proiectele firmei, reprezentând încă o etapă în dezvoltarea organică a societății de avocatură.

Invitația de a se alătura parteneriatului actual al firmei certifică calitățile profesionale
incontestabile ale Elenei. Această decizie survine firesc, ca recunoaștere a eforturilor,
seriozității și dedicației sale dovedite de-a lungul unei perioade de mai bine de 12 ani petrecută în cadrul firmei, susținute fără îndoială și de pasiunea sa pentru știința dreptului.„, apreciază Cosmin Ștefănescu – Managing Partner.

Elena Ichimbescu deține o experiență de peste 15 ani în consilierea clienților locali și internaționali, cu preponderență în materia dreptului muncii (inclusiv litigii de muncă), dar și în probleme de drept imobiliar, pregătire și negociere de contracte (vânzare, leasing, concesiune), asistență în cadrul proiectelor de due diligence și/sau tranzacții imobiliare.

În ceea ce privește dreptul muncii, Elena a construit o practică excelentă în această materie, fiind implicată în proiecte precum întocmirea contractelor de muncă și a regulamentelor interne, negocieri colective sau individuale, restructurări de posturi, concedieri individuale sau colective, litigii de muncă etc. A asistat, de asemenea, un portofoliu mare de clienți cu privire la aspectele de dreptul muncii care implică armonizarea legislației din România cu legislația UE.

„Suntem încântați că Elena a acceptat provocarea de a ni se alătura pe un drum profesional pe care îl dorim cât mai lung și mai fructuos cu putință. O felicităm pe colega noastră pentru realizările și implicarea ei și îi dorim mult succes în noua poziție!” afirmă avocații fondatori, Adriana Duncea și Cosmin Ștefănescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here