EasyLaw, promovat la Innovative Legal Services Forum 2019 – Praga

EasyLaw, câștigătoarea trofeului “The Most Innovative App for Lawyers” în cadrul galei THE TIMES Legal Innovation 2018, se pregătește să-și intensifice prezența atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, prin participarea la conferința anuală Innovative Legal Services Forum (ILSF), în perioada 29 – 31 Mai 2019, la Praga.

Eveniment unic în Europa Centrală și de Est (CEE), ILSF este un forum dedicat tehnologiilor în domeniul juridic, inovațiilor din business și dezvoltării regionale. Speakerii principali sunt specialiști reprezentativi din USA, UK, Canada și din alte importante zone de dezvoltare a inovațiilor în domeniul juridic.

“Care este aplicația prin care o casă de avocatură sau un departament juridic poate să-și maximizeze eficiența? Care este circuitul ideal al informațiilor? Cunoscând din interior nevoile avocaților și ale specialiștilor din domeniu, am reușit să răspundem la aceste întrebări simplu – EasyLaw. Participăm la ILSF2019 pentru că noi credem într-o continuă îmbunătățire a soluțiilor pe care le prezentăm partenerilor noștri si vrem sa fim conectati permanent la noile tehnologii si inovatii din domeniul juridic ”, a declarat Antonio Iordan, co-fondator EasyLaw, si avocat coordonator al Societății Civile de Avocați AAIDA.

EasyLaw este la prima participare în cadrul unui eveniment internațional. Prezența va fi marcată în mod corespunzator, reprezentanții companiilor, departamentelor juridice, firmelor de avocatura  și instituțiilor din CEE vor putea testa aplicația dedicată avocaților și departamentelor juridice.

Despre EasyLaw

Este un software pentru avocați, o aplicație web-based complexă, dar foarte ușor de folosit, care automatizează activitățile de rutină ale avocaților și ale personalului implicat în domeniul juridic. În 2018, EasyLaw a fost premiată la secțiunea “The Most Innovative App for Lawyers”, în cadrul uevenimeorganizat de revista The Times-Legal Innovation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here