Duncea, Stefanescu & Asociatii promoveaza doi Parteneri si un Managing Associate

Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii anunta promovarile acestui an la nivel de top management. Astfel, Denisa Benga si Marius Dumitru sunt primii avocati promovati pe pozitia de Partener, iar av. Matei Dimoftache urca inca o treapta ierarhica, devenind Managing Associate.

Suntem bucurosi sa concretizam aceste promovari, ce au venit firesc, in urma parcursurilor meritorii ale fiecaruia: au depasit cu brio examenele de maturitate profesionala si au crescut cu rabdare, contribuind decisiv la dezvoltarea ariilor de practica ale societatii. Promovarile din 2015 reprezinta o prima si importanta etapa a cresterii organice previzionata pentru urmatorii ani”, afirma Adriana Duncea (foto articol) si Cosmin Stefanescu, Co-Managing Partners ai firmei.

Denisa Benga (34 de ani) – Partner, Head of Competition

Denisa Benga_Partner

Aria de competenta a Denisei se concentreaza pe domeniul dreptului concurentei, avand de asemenea o experienta vasta de peste 10 ani in acordarea de consultanta privind arii de competenta conexe – M&A, litigii si arbitraj.

Proiectele in care este implicata vizeaza problematici complexe cu incidenta atat in legislatia nationala, cat si europeana, solutionate cu succes: asistare in cadrul proiectelor de Due Diligence, asistare si reprezentare in cadrul negocierilor de contracte / tranzactii, identificarea riscurilor anticoncurentiale in cadrul tranzactiilor sau contractelor, asistare si reprezentare in cadrul procedurilor de notificare a concentrarilor economice, reprezentarea si asistarea clientilor pe parcursul investigatiilor Consiliului Concurentei, de la momentul desfasurarii inspectiilor inopinate si pana la momentul emiterii unei decizii, asistarea si reprezentarea clientilor in procedura administrativa si contencioasa de contestare a deciziei Consiliului Concurentei, conceperea si implementarea de programe de conformare a companiilor la regulile si practicile de concurenta.

Marius Dumitru (33) – Partner, Head of Insolvency & Restructuring

Marius Dumitru_Partner

Marius are o experienta semnificativa de peste 10 ani in drept comercial, in special in materia insolventei / falimentului. De altfel, inainte de a se alatura echipei, Marius a dobandit o vasta experienta practica in cadrul unei societati de practicieni in insolventa.

De asemenea, in cadrul Duncea, Stefanescu, el ofera asistenta in cadrul procedurilor de executari silite si recuperare creante si este implicat si in operatiuni complexe de M&A / restructurare de societati comerciale.

Matei Dimoftache (39) – Managing Associate, Head of Banking & Finance

Matei Dimoftache_Managing Associate

Matei detine o experienta de peste 15 ani in sistemul bancar si de asigurari. El ofera asistenta in crearea produselor si a procedurilor de creditare retail sau corporate, conceperea si implementarea procedurilor de achizitii, negociere si contracte, proceduri de mediere, proceduri anti-frauda bancare sau specifice sistemului de asigurari, proceduri si sisteme de asistare a clientilor customer care / complaints, precum si aspecte de reglementare.

Inainte de a se alatura echipei Duncea, Stefanescu in 2010, Matei a fost implicat cu precadere in creare de produse de creditare retail sau corporate, creare produse de asigurare in cadrul unor operatiuni de start-up in sistemul bancar, de asigurari sau bancassurance in grupuri bancare internationale de renume.

In urma promovarilor din 2015, echipa Duncea, Stefanescu & Asociatii numara acum 2 Partneri Coordonatori (partenerii fondatori), 2 Parteneri avocati, 2 Manageri asociati, 4 avocati seniori, 4 avocati si alti 4 angajati ai departamentului administrativ, la care se adauga echipa de taxe condusa de Partenerul diviziei de Consultanta Fiscala.

Activitatea Duncea, Stefanescu & Asociatii se axeaza in special pe consultanta de afaceri, acoperind o paleta larga de servicii, printre care si servicii de asistenta juridica si fiscala, reprezentare in cadrul procedurilor litigioase (inclusiv litigii fiscale), restructurari, fuziuni si achizitii etc. Portofoliul de clienti include societati nationale si multinationale, activand in cele mai diverse domenii precum servicii financiar – bancare, leasing, auto, retail, farmaceutic, IT, energie, imobiliar, agricol.

Marcalliance, alianta internationala de societati independente de avocatura si consultanta fiscala din care face parte Duncea, Stefanescu & Asociatii, are birouri in Europa, Asia si Africa: Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Olanda, Portugalia, Romania, Slovacia, Spania, Tailanda, Ungaria.