Dublă recunoaștere pentru Suciu Popa din partea Benchmark Litigation: Arbitraj și Litigii

Benchmark Litigation Europe Awards 2021 i-a acordat Luminiţei Popa, Managing Partner Suciu Popa, distincţia “Lawyer of the Year” pentru România. De asemenea, Suciu Popa a primit premiul “Impact Case Winner” pentru reprezentarea Enel Investment Holding într-un arbitraj complex, cu privire la pretenţii de peste 130 milioane EUR.

Aceste două premii ne onorează în mod deosebit şi reprezintă încă o recunoaştere internaţională a extraordinarei noastre echipe de rezolvare a disputelor. Premiile continua seria aprecierilor primite de la toate directoarele legale internaţionale importante, confirmând atuurile practicii firmei cu anvergura internaţională, capabilă de a rezolva cu succes provocări legale sofisticate şi de mare complexitate.” a declarat Luminița Popa.

Suciu Popa este una dintre cele mai importante societăți de avocatură din România, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor și disputelor administrative și comerciale si arbitrajelor, fiind clasată în mod constant de către ghidurile locale și internaționale în topul firmelor de avocați pe specializări precum Fuziuni & Achiziții, Energie, Banking & Finance, Real Estate, Projects, Competition, TMT, Employment, Taxation și litigii și arbitraje derivate în legătură cu aceste sectoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here