Dragne & Asociatii propune solutii pentru mediul de afaceri

Societatea de avocati Dragne & Asociatii sustine seminarul “Afacerile intr-o noua paradigma: intre decizii economice si provocari juridice. Solutii legale pentru mediul de afaceri”, in parteneriat cu Media Makers, organizat la Bucuresti, in cadrul Universitatii Romano-Americane.

Conferinta, care va avea loc in zilele de 12 si 13 iunie 2015, va aborda diverse probleme cu care se confrunta companiile romanesti in activitatea lor curenta, cu privire la executarea silita si chiar incidenta unor aspecte de natura penala.

Avocatul dr. Ion Dragne, in calitate de invitat special, va deschide conferinta cu o alocutiune cu privire la provocarile contextului juridic si economic actual. Aspecte referitoare la raspunderea civila si procedura de recuperare a prejudiciilor vor fi dezbatute in prima zi a conferintei de avocatul Gabriel Paraschiv, Managing Associate Dragne & Asociatii.

Seminarul este acreditat de Institutul National pentru Pregatirea Practicienilor in Insolventa (INPPI) si se afla in curs de acreditare de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA).