Dragne & Asociatii, prima pozitie in aria de practica Litigii si Arbitraj a ghidului Legal 500 EMEA 2014

Pentru al treilea an consecutiv de la momentul infiintarii, societatea de avocati Dragne & Asociatii a fost nominalizata de Legal 500 Europe, Middle East si Africa (EMEA), unul dintre cele mai renumite ghiduri internationale de profil.

In acest an, aria de practica „Litigii si Arbitraj” claseaza firma de avocatura pe o pozitie de lider. Potrivit publicatiei, Dragne & Asociatii a fost apreciata pentru avocatii sai ”remarcabili”, care si-au castigat reputatia de specialisti in litigii, avand o „vasta experienta” in aceasta arie de practica.

Stelian Garofil 2

Dintre partenerii societatii, Legal 500 i-a nominalizat pe Ion Dragne (foto articol), caracterizat drept „unul dintre cei mai buni avocati litiganti” din Romania, pe Stelian Garofil (foto deasupra), apreciat ca specialist in Proprietate intelectuala si Drept fiscal, si pe Delia Bosman (foto dedesubt), caracterizata drept avocatul care acorda clientilor „cele mai bune sfaturi si strategii”.

Delia Bosman 2

Editia din 2014 a ghidului international Legal 500 EMEA a fost publicata in cursul zilei de astazi si cuprinde cele mai performante firme si avocati din Europa si din lume. Inca din 2011, Dragne & Asociatii a primit recunoasterea pentru aria de practica „Litigii si Arbitraj”, fiind remarcata de-a lungul timpului si pentru proiectele derulate in materie de „Banci, finantari, piete de capital”, dar si „Drept comercial” si „Fuziuni si Achizitii”.

Cu o echipa de 26 de avocati, Dragne & Asociatii ofera servicii complexe de consultanta juridica in opt arii de practica, de la Litigii si Arbitraj, Insolventa, la Competitie & Antitrust, Proprietate intelectuala si inclusiv Drept penal. Echipele de avocati sunt coordonate  de cei 6 avocati asociati: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Bosman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cirstea si Ioana Oprea.

Legal 500 cuprinde o serie de ghiduri care listeaza punctele forte si strategiile caselor de avocatura din peste 90 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord si de Sud, si Caraibe. Legal500.com a fost primul site de referinte legale din lume si este in prezent cel mai cuprinzator director juridic, iar de-a lungul timpului a devenit o referinta pentru clientii care doresc sa identifice cea mai potrivita firma pentru nevoile lor.