Două societăți de avocatură internaționale cu birouri și în România se luptă pentru trofeul International Law Firm of the Year la Middle East Legal Awards

CMS, Eversheds Sutherland, Clyde & Co și DLA Piper se numără printre firmele care au intrat în cursa pentru trofeul International Law Firm of the Year la Middle East Legal Awards, eveniment organizat de  Legal Week si Association of Corporate Counsel (ACC) Middle East Chapter.

Listele scurte sunt alcătuite din avocații de top din regiune precum și din departamentele juridice performante. La categoria in-house lawyers au fost numinalizate companiile Accenture, Standard Chartered și Unilever, informeaza Legal Week.

Premiile vor avea loc la hotelul Ritz-Carlton din Dubai, la 18 aprilie.

Printre firmele regionale reprezentate pe lista scurtă se numără Al Qaisi & Co, Al Tamimi & Company, Galadari și Hadef & Partners, care se luptă la categoria Regional Law Firm of the Year – Large Firm category.

Câștigătorii vor fi aleși de un juriu independent, prezidat de Anneliese Reinhold, avocat general al operatorului de telecomunicații “du”.

DLA Piper a fost desemnata, anul trecut, International Law Firm of the Year, în timp ce Premiul ACC Middle East Achievement a fost înmânat lui Mark Beer OBE, director executiv al Autorității de soluționare a litigiilor din cadrul Centrului Internațional Financiar din Dubai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here