Dominique Attias, Președinte Federația Barourilor Europene (FBE): Existența unui barou care să asigure protecția avocaților este fundamentală, fiind un element cheie al funcționării moderne a justiției

Președinții celor mai puternice organizații profesionale ale avocaților au susținut apărarea apărării la Congresul avocaților 2021

1 milion de avocați și 250 de barouri care alcătuiesc FBE doresc să vă asigure de întregul suport prin intermediul meu, a spus în deschiderea discursului său Dominique Attias. Președinta Federației Barourilor Europene a spus că atacurile asupra avocatului s-au intensificat în această perioadă de criză în toată lumea, dar că indiferent de condiții este inadmisibil ca avocatul să fie identificat cu clientul său.

Attias a subliniat rolul fundamental al baroului ca element cheie al funcționării moderne a justiției și inerent oricărei democrații.

Flash Info FBE:

Federația Barourilor Europene a fost înființată la Barcelona în 1992, ca succesor al Conferinței marilor barouri europene. Calitatea de membru în FBE este deschisă tuturor barourilor naționale și locale și societăților de avocatură din cadrul Consiliului Europei.