Doi avocați PeliFilip fac un pas în față

Casa de avocatură PeliFilip își mărește echipa de avocați seniori, prin promovarea a doi dintre cei mai buni avocați ai firmei, Răzvan Ionescu și Ana Andreiana, se arată într-un comunicat remis legalmarketing.ro.

Răzvan Ionescu face parte din echipa PeliFilip din anul 2012, fiind specializat în litigii prinvind dreptul muncii, asistență și reprezentare în domeniul restructurării, reorganizării și insolvenței. Unul dintre cele mai importante proiecte în activitatea lui Răzvan Ionescu este  recuperarea unor creanțe de aproximativ 35 mil USD, prin reprezentarea unui fond internațional de investiții în mai multe proceduri declanșate în fața instanțelor din România. De asemenea, acesta a mai reprezentat o autoritate publică în mai multe litigii de dreptul muncii, precum şi o societate bancară într-un litigiu complex de insolvență.

Ana Andreiana și-a început activitatea la PeliFilip în anul 2013 și s-a implicat cu succes în proiecte complexe din mai multe arii de drept. Printe cele mai recente proiecte ale Anei Andreiana se numără asistența acordată unuia dintre cele mai mari grupuri de societăți private din România pentru vânzarea participației în operatorul unui lanț de magazine de tip cash&carry. Ana Andreiana a mai acordat asistență unuia dintre cele mai mari grupuri de retail franceze pentru structurarea și extinderea în România a activității de intermediere de credite de consum. Tot pe lista relizărilor se înscrie și asistența acordată unei bănci de dezvoltare multilaterală în legătură cu primele două emisiuni de obligațiuni listate la Bursa de Valori București.

„Răzvan și Ana sunt doi profesioniști de bază în echipa PeliFilip, care se bucură de aprecierea și recunoașterea deopotrivă din partea colegilor și a clienților. Pe lângă meritele acumulate și rezultatele foarte bune obținute în proiectele în care au fost implicați, Răzvan și Ana manifestă și dovedesc în toate colaborările și interacțiunile excelență profesională, echilibru și responsabilitate și personifică valorile PeliFilip”, a declarat Cristina Filip, Asociat coordonator PeliFilip.

În urma acestei promovări, echipa de avocaţi seniori a casei de avocatură PeliFilip a ajuns la un număr de 19 avocați, dintr-un număr total de 64 de avocaţi.

PeliFilip este una dintre societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România.

Pentru mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa PeliFilip, vizitați www.pelifilip.com.