Doi avocați acuzați că au atacat cu cocktail Molotov o mașină de poliție

Un asociat Pryor Cashman și un al doilea avocat au fost acuzați că au atacat cu cockail-uri Molotov o mașină a poliției din New York.

Atacul s-a petrecut sâmbătă dimineață, se arată într-un comunicat de presă emis de Richard Donoghue, U.S. Attorney Eastern District of New York. O cameră de supraveghere a NYPD l-a înregistrat pe Urooj Rahman aruncând un cocktail Molotov spre o mașină de poliție din Brooklyn înainte de a fugi într-un microbuz condus de Colinford Mattis, se arată în comunicat.

Ofițerii au urmărit microbuzul, care era deținut de Mattis, potrivit comunicatului de presă și plângerii. Când poliția a oprit vehiculul, au găsit în interior obiecte care ar putea fi folosite pentru a construi mai multe cocktailuri Molotov, inclusiv o brichetă, o sticlă umplută cu un lichid bănuit a fi benzină.

Mattis, 32 de ani, este avocat in diviza corporate a Pryor Cashman. A absolvit, în 2016, New York University School of Law, cu o licenta la Universitatea Princeton. A fost asociat la Holland & Knight înainte de a se alătura Pryor Cashman. Rahman, 31 de ani, este absolventa a Facultății de Drept, Universitatea Fordham.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here