Do you want to know how to deal with your enemies after you become competition?

ELSA Bucuresti, prin departamentul Activitati Academice, organizeaza Legal Explorations: Dreptul Concurentei, editia a IV-a.

Scopul evenimentului este de a oferi studentilor de anii III si IV interesati de Dreptul Concurentei, posibilitatea de a lua contact cu acesta, de a-si insusi informatii in timpul workshop-urilor sustinute de profesionisti din domeniu si, la final, de a demonstra ca au dobandit suficiente cunostinte pentru a face fata unui proces simulat ce va avea loc pe 10 decembrie.Pe langa alte premii atractive, premiul pentru cel mai inovativ speaker consta intr-un stagiu de practica in cadrul departamentului de concurenta al casei de avocatura Tuca, Zbarcea si Asociatii.

Programul si temele workshop-urilor sunt urmatoarele:

9 noiembrie „Acorduri si restrictii verticale” ( Av. Georgeta Dinu- NNDKP)

16 noiembrie „Carteluri si actiuni in daune” ( Av. Anca JURCOVAN, Managing Associate at Tuca Zbarcea & Asociatii)

23 noiembrie „Abuzul de pozitie dominanta” ( Av. Alexandru Potlog-DLA Piper)

7 decembrie „Concentrarile economice – Interes public vs. Libertate contractuala. Studiu de caz ” (Av. Costin Teodorovici – Bulboaca si Asociatii).

Ce este ELSA Bucuresti?

ELSA (The European Law Students` Association) a fost infiintata in 1981 de studenti la Drept din Austria, Germania, Polonia si Ungaria, fiind cea mai mare organizatie internationala a studentilor la Drept si a tinerilor juristi. In prezent, ELSA exista in 41 de tari europene, in cadrul a peste 300 de universitati, reunind peste 35.000 de membri. ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evolutia tinerilor in sistemul juridic.