DLA Piper se reorganizeaza la nivel de top-management

DLA Piper a efectuat o serie de schimbari pe plan international la nivel de top-management. Andrew Darwin a fost numit noul director de operatiuni si partener coordonator in Marea Britanie, portivit Law.com.

Darwin il inlocuieste pe David Bradley in functia de partener coordonator al birourilor din Marea Britanie, Bradley revenind sa practice full-time dreptul muncii. In prezent, Darwin este director coordonator al ariilor de practica si al seviciilor. Una dintre cele mai importante responsabilitati ale acestuia este gestionarea serviciilor de consultanta in Europa, Orientul Mijlociu si Asia-Pacific.

Functia lui Darwin va fi ocupata de seful departamentului de proprietate intelectuala si tehnologie, Simon Levine, si de coordonatorul departamentului corporate, Juan Picon. Momentan nu au fost confirmati inlocuitori pentru functiile lui Levine si Picon.

„Noua echipa executiva va imbunatati perspectivele firmei si speram ca ne va permite sa crestem ritmul si intensitatea punerii in aplicare a cadrului nostru strategic”, a spus Nigel Knowles, avocat coordonator si director executiv la nivel global.

Aceste schimari vin in acelasi timp cu vestea ca firma se pregateste sa adopte un nou model de organizare, votand sa renunte la structura pe trei niveluri ierarhice in favoarea uneia mai simpla, cu un singur nivel de parteneri.

Modificarea va intra in vigoare la 1 mai 2012 si este de asteptat ca aceasta decizie sa genereze cel putin 20 de milioane de lire sterline pentru firma.