DLA Piper se deschide

Pe 16 martie 2018, la DLA Piper București, a avut loc ediția 2018 a programului “Ziua Porților Deschise – Insights”, ediție organizată de DLA Piper în colaborare cu  Asociația Studenților în Drept (ASD). Acest program este dedicat studenților din anii II-IV de studiu la Facultatea de Drept București.

Cu această ocazie, studenții au avut prilejul de a se întâlni cu echipa din București a DLA Piper și de a afla, direct de la sursă, detalii despre traiectoria juridică a avocaților, despre provocările și recompensele apărute pe parcurs.

Acest eveniment le-a oferit, de asemenea, studenților, posibilitatea de a afla ce înseamnă să faci parte dintr-o firmă de avocatură internațională și să te implici în tranzacții multi-jurisdicționale, contactul cu clienți si colegi din alte țări deschizând ușa către o diversitate de experiențe juridice multiculturale.

Cu acest prilej, studenții au aflat și despre procesul de selecție și programul de desfășurare al stagiului de vară organizat în fiecare an de DLA Piper pentru studenții la drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here