DLA Piper pierde un Partner, un Senior Associate și un Associate. Cei trei avocați au plecat la o societate cu birouri în Bruxelles, Elveția și Londra

O echipă de trei avocați specializați în drept financiar a părăsit DLA Piper Bruxelles pentru firma independentă de avocatură belgiană Van Bael & Bellis.

Trio-ul este condus de partenerul Johan Mouraux, care a coordonat divizia de finanțare, proiecte și restructurare a DLA Piper din Belgia. Mouraux s-a alăturat DLA de la Loyens Advocaten – acum cunoscut sub numele de Loyens & Loeff – în 2007 și a fost promovat partener în 2012, conform profilului său Linkedin.

Mouraux ia cu el doi avocați de la DLA Piper – Caroline Coppens, Senior Associate și  Lucas De Four, Associate. Toate trei vor avea sediul de la biroul companiei din Bruxelles.

Fondată în 1986, Van Bael & Bellis numără astăzi peste 70 de avocați, potrivit site-ului său. Firma belgiană are, de asemenea, o bază în Elveția și și-a deschis un birou la Londra în iunie 2020, potrivit Law.com