DLA Piper face un pas in spate

Alastair Da Costa, Directorul General al birourilor DLA Piper din Asia-Pacific, renunta la pozitia sa pentru a reveni in Marea Britanie, potrivitwww.law.com. Da Costa va preda stafeta partenerului Bob Charlton, la 1 mai, acesta urmand sa paraseasca biroul din Londra pentru cel din Hong Kong.

Fiind alaturi de DLA Piper din 1992, Da Costa a detinut mai multe functii de conducere, inclusiv conducerea departamentului de practica corporativa din Marea Britanie si, ulterior, din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. El detine functia de Director General al birourilor DLA Piper din Asia-Pacific din 2008.
 
Charlton s-a alaturat firmei DLA Piper in 2009 in calitate de director al departamentului financiar si al proiectelor. Inainte de aceasta schimare el a lucrat in cadrul Freshfields Bruckhaus Deringer.

Paul Lee, partener al biroului din Hong Kong spune ca mutarea face parte din progresul natural nu numai al firmei, dar si al lui Da Costa, care si-a atins obiectivele strategice, inclusiv integrarea partenerului australian de alianta strategica, DLA Phillips Fox, in urma fuziunii celor doua firme din luna mai 2011.

Purtatorul de cuvant al DLA Piper a refuzat sa comenteze asupra viitoarei functie a lui Da Costa.

DLA Piper este prezent si in Romania din 2008, biroul de la Bucuresti fiind coordonat de avocatul Marian Dinu.