DLA Piper Dinu recruteaza trei avocati cu o experienta cumulata de peste 40 de ani. White & Case, RTPR Allen & Overy sau Clifford Chance Badea, printre referintele lor

Firma de avocatura DLA Piper Dinu, aflata in plin proces de consolidare a pozitiei pe piata, isi extinde practicile de drept corporativ, finantari & proiecte si drept penal al afacerilor prin cooptarea in echipa a trei profesionisti cu o larga expertiza in aceste domenii.

Paula Corban-Pelin, pana nu demult Counsel in cadrul biroului local al firmei de avocatura White & Case (retrasa de pe piata din Romania), Alexandra Ovedenie, printre altele fost Senior Associate al RTPR Allen & Overy si fost Senior Banking Lawyer al Clifford Chance Badea, si Alexandru-Lucian Arjoca, in trecut avocat si procuror, cu o experienta de 17 ani, s-au alaturat recent DLA Piper Dinu.

Paula Corban-Pelin are peste 13 ani de experienta in fuziuni si achizitii corporative, energie si electricitate, petrol si gaze, achizitii publice, drept imobiliar, drept civil si penal, oferind consultanta atat unor companii locale, cat si internationale. A fost implicata in proiecte de pionierat din industria energetica, in special in domenii precum energia nucleara, energia regenerabila, cogenerare si petrol si gaze.

Paula Corban-Pelin 2

Paula Corban-Pelin se alatura practicii de drept corporativ in calitate de Counsel, dupa ce a ocupat o pozitie similara in cadrul biroului local al firmei de avocatura White & Case.

Alexandra Ovedenie are o cariera de peste 12 ani in domeniul consultantei pentru banci, institutii financiare si clientii acestora, dintre care 4 ani petrecuti ca avocat in-house pentru filialele locale a doua reputate banci internationale – Citibank si HVB Bank. Totodata, timp de aproape 7 ani, ea a facut parte din birourile locale ale firmelor de avocatura Clifford Chance Badea, unde a ocupat functia de Senior Banking Lawyer, si RTPR Allen & Overy, unde a ocupat-o pe cea de Senior Associate. Experienta sa acopera aria finantarilor corporative, pentru investitii si proiecte, reglementarilor bancare, derivativelor, produselor structurate si serviciilor de investitii.

Alexandra Ovedenie 2

Alexandra Ovedenie va conduce practica de Finantari & Proiecte a DLA Piper Dinu.

Alexandru-Lucian Arjoca a ocupat anterior functia de procuror sef birou al Biroului de Combatere a Infractiunilor in domeniul Drepturilor de Proprietate Intelectuala din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Alexandru are 17 ani de experienta, initial ca avocat si ulterior ca procuror, participand la investigarea si trimiterea in justitie a unor dosare complexe din sfera drepturilor de proprietate intelectuala. De-a lungul carierei, a fost implicat in proiecte care au reprezentat o premiera pentru Romania, precum urmarirea penala a unor distribuitori de medicamente contrafacute si inchiderea unor site-uri de torrente.

Alexandru-Lucian Arjoca 2

Alexandru-Lucian Arjoca va coordona departamentul de drept penal al afacerilor din cadrul DLA Piper.

Marian Dinu (foto articol), Country Managing Partner, subliniaza: “Recrutarea celor trei avocati reflecta strategia DLA Piper de a-si consolida pozitia pe piata romaneasca, bazandu-se pe valori profesionale puternice precum implicarea, autenticitatea, responsabilitatea, integritatea si increderea. Concomitent cu intarirea practicilor mentionate, ne vom adapta permanent cerintelor clientilor si vom identifica oportunitati de dezvoltare pe care le vom valorifica, respectandu-ne filozofia de business care spune ca fiecare detaliu si relatie conteaza. In acest scop, ne bazam in continuare pe oferirea unei game de servicii integrate, centrate in jurul intelegerii profunde a domeniilor in care activeaza clientii nostri.