DLA Piper a asistat Bank Leumi Israel în finalizarea preluării acesteia de către First Bank

Vanzarea tuturor participatiilor Bank Leumi Ie-Israel B.M. in filiala sa din Romania catre First Bank a fost finalizata ca urmare a obtinerii aprobarilor necesare din partea Consiliului Concurentei si a Bancii Nationale a Romaniei.

DLA Piper a asistat Bank Leumi Israel in toate fazele acestui proces ce a necesitat pregatirea unui numar semnificativ de documente.

Flexibilitatea si experienta deosebita a avocatilor DLA Piper in tranzactii de amploare pe piata din Romania si in Europa Centrala si de Est, precum si relatia de durata cu Bank Leumi Israel au jucat un rol cheie in pregatirea si finalizarea tranzactiei in timp record.

Coordonatorul acestei tranzactii, Marian Dinu, DLA Piper Country Managing Partner, a declarat: “Suntem onorati sa oferim asistenta Bank Leumi in finalizarea acestei tranzactii. Experienta noastra in dreptul bancar si M&A, precum si cunoasterea pietei ne-au ajutat sa oferim asistenta dinamica necesara finalizarii acestei tranzactii. Obiectivele clientului sunt in permanenta preocuparea noastra si ne straduim sa inovam pentru a le realiza in mod eficient“.

Am cautat asistenta de inalta tinuta profesionala si reactii prompte necesare finalizarii tranzactiei. Echipa DLA Piper si-a asumat pe deplin aceasta responsabilitate si a luat in mod constant initiativa in identificarea solutiilor necesare concluzionarii“, a adaugat Hanan Friedman, First Executive VP & Head of Strategy, Innovation and Transformation Division al Bank Leumi Israel.

Echipa multi-practica din cadrul DLA a fost coordonata de Marian Dinu (Country Managing Partner) si Paula Corban-Pelin (Counsel, Corporate M&A), alaturi de Georgiana Stan (Senior Associate, Finance, Projects & Restructuring), Ciprian Frandes (Associate, Corporate) si Romina Iancu (Associate, Corporate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here