Dinastia Nestor în Chambers

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen câștigă pentru a patra oară premiul de „Firma de avocatură a anului”, în cadrul evenimentului Chambers Europe Awards 2017,  se arată într-un comunicat remis Legal Marketing.

Vineri seară a avut loc gala premiilor Chambers, la hotelul Grosvenor House din Londra, acolo unde au intrat în competiție nume importante ale avocaturii. Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a concurat, alături de alte patru firme de avocatură naționale și internaționale, pentru câștigarea titlului de „Firma de avocatură a anului”. Pe lista României s-au regăsit cinci firme de avocatură importante din țara noastră:

CMS

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

PeliFilip

Schoenherr și Asociatii SCA

Ţuca Zbârcea & Asociaţii

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnată ”Firma de avocatură a anului în România” pentru a patra oară în cei opt ani de când această distincție se acordă firmelor de avocatură din România, acest lucru fiind o premieră pe piața de avocaturii de business din România.

„Suntem onorați și extrem de mândri pentru această prestigioasă distincție. Doresc să le mulțumesc colegilor pentru munca excepțională întreprinsă în ultimul an, și nu numai, în proiecte cu un grad ridicat de sofisticare în toate ariile de practică. De asemenea, le mulțumim clienților noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă zi de zi și fără de care această distincție nu ar fi fost posibilă”, a declarat Ion Nestor, Partener Coordonator al NNDKP.

Premiile Chambers onorează activitatea din ultimele 12 luni a firmelor naționale și internaționale de avocatură din Europa. Principalele criterii pe baza cărora se desemnează câștigătorul sunt reputaţia, experiența şi abilităţile tehnice ale avocaţilor cheie, conduita profesională şi maniera în care gestionează relaţia cu clienţii, orientarea comercială şi pragmatismul soluţiilor juridice, proactivitatea şi loialitatea faţă de clienţi.