Din 15 octombrie ai intalnire cu tine si cu afacerea ta: se lanseaza Antreprenoris, program aplicat de training pentru antreprenori!

Sub conceptul inovativ „o intalnire cu tine si afacerea ta„, Antreprenoris propune o abordare unica in Romania privind training-ul de business. Pe parcursul a 12 sesiuni – timp de sase saptamani, programul imbina pregatirea antreprenoriala aplicata cu elemente de autocunoastere, constientizare, coaching si invatare prin exemplu. Astfel, Antreprenoris este mai mult decat un program de training, constituind o autentica scoala de antreprenoriat in care participantii au o intalnire reala cu afacerile lor. Prima grupa este programata sa inceapa pe 9 noiembrie 2015, in Bucuresti.

Initiativa Antreprenoris apartine companiilor International Consulting Expertise (ICE) si BDO, fondatorii programului fiind Gabriela Tanase, Partener si Director general ICE, si Sorin Faur, Coordonator Resurse Umane BDO pentru Europa de Est si Balcani.

Lucrul direct, cu propria afacere: urmatorul nivel in educatia antreprenoriala

“Am dezvoltat programul Antreprenoris din dorinta de a contribui la imbunatatirea mediului antreprenorial din Romania, prin construirea unui cadru de lucru in care fiecare este liber sa isi defineasca si sa isi implementeze propria viziune asupra succesului”, declara Sorin Faur, co-fondator al programului. Antreprenoris isi propune o agenda cu cele mai importante subiecte de antreprenoriat sustinute de lectori-practicieni cu reala substanta profesionala. Multi dintre traineri sunt antreprenori la randul lor, astfel incat programul se bazeaza pe experienta lor personala. Se lucreaza individual si in echipe, iar antreprenorii invata in egala masura de la traineri si de la colegi, aplicand totul pe datele propriei afaceri – de la bilant si balanta la plan de business, specific de piata, context, angajati etc.

Ce inseamna “o intalnire cu tine si cu afacerea ta”?

Alaturi de insusirea unor cunostinte practice pentru cresterea sau infiintarea unei afaceri, Antreprenoris aduce o schimbare fundamentala de viziune pentru antreprenori, bazata pe lucrul cu sine, cu valorile si convingerile sale, in cadrul unor exercitii de introspectie personala, autocunoastere si coaching.

Gabriela Tanase, coach, lider transformational si co-fondator al programului, declara: “La Antreprenoris totul incepe de la <<Cine esti tu? Si cum se reflecta asta in afacerea ta? >> Abordarea noastra este ca fiecare antreprenor isi pune amprenta personala asupra afacerii sale. Iar prin exercitiile transformationale din program ne propunem sa umplem spatiul dintre mediul in care se manifesta un antreprenor, sa il confruntam cu ceea ce face, spune, gandeste si astfel sa aiba posibilitatea de a-si redefini identitatea de antreprenor si a-si accesa intregul potential.”

O abordare aplicata si o viziune 3600 asupra antreprenoriatului

Programul Antreprenoris dureaza 6 saptamani (12 sesiuni) si este sustinut de o echipa de sase traineri, cu expertiza in domenii precum dezvoltare si strategie organizationala, consultanta, vanzari, marketing, contabilitate, resurse umane, dar si psihologie si coaching.

Dupa finalizarea programului, participantii beneficiaza de o ora de consultanta de business sau coaching, intr-o sedinta unu-la-unu cu unul dintre trainerii programului, in functie de nevoile fiecaruia.

Prima grupa Antreprenoris (de 12 participanti) incepe cursurile pe 9 noiembrie 2015, in Bucuresti.

Mai multe detalii privind programul Antreprenoris pot fi obtinute AICI.