Dezbatere INPPA. Vulnerabilitati ale avocatului in noua lege penala. Instrumente de protectie a avocatului prevazute de legislatia profesiei

Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) continua seria atelierelor si dezbaterilor, invitandu-i pe avocatii din barourile din circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti si a curtilor de apel invecinate la un nou eveniment.

Joi, 22 octombrie 2015, incepand cu ora 17.00, Biblioteca Baroului Bucuresti din Palatul de Justitie va gazdui dezbaterea cu tema „Vulnerabilitati ale avocatului in noua lege penala. Instrumente de protectie a avocatului prevazute de legislatia profesiei de avocat”, sustinuta de catre avocat lect. univ. dr. Petrut Ciobanu, impreuna cu invitatul sau, avocatul Mihnea Stoica, prodecan al Baroului Bucuresti.

Dezbaterea va avea caracter interactiv, fiind invitati si reprezentanti ai altor profesii juridice/ judiciare – magistrati, executori judecatoresti, notari publici, practicieni in insolventa.

Avocatii interesati de participarea la eveniment se pot inscrie prin e-mail, la adresa conferinte@inppa.ro, in limita celor 40 de locuri oferite de organizatori. Taxa de participare este de 60 de lei, iar INPPA le acorda avocatilor participanti cate trei puncte de pregatire profesionala continua.