Dentons susține artiștii contemporani emergenți

Având în vedere criza COVID-19, Dentons și juratii celei de-a noua editii a Dentons Art Prize au decis să împartă premiul de 5.000 de lire sterline între toți cei 11 artiști de pe short-list în speranța că va oferi un sprijin în acest moment dificil.

Anna Freeman Bentley a câștigat premiul Staff Prize, votat de personalul Dentons. Amanda Denny a câștigat premiul inaugural Committee Award, votat de membrii Comitetului Dentons Art Prize Committee.

Dentons colaborează cu Niamh White, curator și cu artistul Tim A Shaw pentru a găzdui premiul bianual pentru artiști contemporani emergenți. În cadrul inițiativei, artiștii selectati își expun lucrările la biroul Dentons London și li se oferă acces la consultanță juridică pro bono.

În ultimii cinci ani, Dentons s-a angajat să sprijine artiștii în momente esențiale în cariera lor, și a fost pe deplin de acord cu decizia judecătorilor de a modifica formatul premierii din  cauza acestui moment fără precedent.

Panelurile de jurizare anterioare i-a inclus pe artiștii Richard Wentworth, Susan Hiller, Mark Titchner și Michael Landy, galeriștii Neil Wenman, Simon Lee și Maureen Paley, precum și colecționarii David Roberts și Valeria Napoleone. Printre câștigătorii Dentons Art Prize se numără Liqing Tan, Cherelle Sappleton , Katharine Lazenby, Alzbeta Jaresova, Paresha Amin, Alexandra Lethbridge și Aimee Parrott.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here