Dentons și K&E asistă fondul de investiții KKR și Global Infrastructure Partners în achiziția de US$15 miliarde a companiei CyrusOne

Firma internațională de avocatură Dentons, ca parte a echipei juridice conduse de Kirkland & Ellis, a reprezentat fondul de capital privat KKR și managerul de fond Global Infrastructure Partners, în cadrul procedurii de achiziție a operatorului de centre de date CyrusOne, Inc. Tranzacția este evaluată la aproximativ $15 miliarde, incluzând preluarea datoriilor, și este estimată să se finalizeze în al doilea trimestru al anului 2022, sub rezerva îndeplinirii condițiilor de finalizare a tranzacției și a aprobărilor de reglementare.

CyrusOne este un fond de investiții imobiliar (REIT) care proiectează, construiește și operează centre de date. Compania are 50 de centre de date în America de Nord, America Latină și Europa, care deservesc peste 1000 de clienți.

Perry Zizzi, Managing Partner al Dentons România, și Evan Z. Lazar, unul din coordonatorii Grupului Global De Real Estate al Dentons, au condus și coordonat echipa de proiect multi-jurisdicțională care a numărat peste 90 de avocați din rețeaua Dentons, de pe patru continente, sprijiniți de Doru Postelnicu, counsel în cadrul biroului din București. Echipa multi-disciplinară a consiliat clientul în aspecte de real estate, dreptul muncii, drept corporativ și energie în Europa, America Latină și Singapore. Printre liderii de proiect din fiecare stat participant în proiect s-au numărat: Bruna Gobbi (Brazilia), José Manuel Larrain (Chile), Bernardo Cardenas (Colombia), Maxime Simonnet (Franța), Christoph Papenheim (consultanță cu privire la aspecte generale de drept privind centrele de date) și René Dubois (Germania), Andrew Muckian (Irlanda), Rogelio Lopez-Velarde (Mexic), Pieter van Delden (Olanda), Melanie Lim și Valerie Ong (Singapore), Itxaso López Diez și Bárbara Hernández-Mora (Spania), împreună cu Rob Thompson și Alex Coulter (UK).

Perry Zizzi a declarat, “Această tranzacție ne-a oferit prilejul să reflectăm cunoștințele și capabilitățile biroului din București la nivel global, deși tranzacția în sine nu a inclus România. Suntem în mod frecvent implicați în tranzacții de top alături de colegi din alte jurisdicții de pe glob – iar acesta este doar cel mai recent exemplu.”

Evan Z. Lazar a adăugat, “Datorită sferei globale a tranzacției, am fost solicitați să oferim consultanță juridică în unsprezece țări. Fiind cea mai mare firmă de avocatură din lume, Dentons are o poziție ideală pentru a sprijini clienții în tranzacții de investiții de acest tip.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here