Dentons scapă de un partener acuzat de hărțuire sexuală

Campania #MeToo a scos la lumină acte de hărțuire sexuală și misoginism care au loc în companii din diverse domenii. Un partener din societatea de avocatură Dentons, biroul din Londra, a părăsit compania după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală.

Inițial, acesta a fost suspendat provizoriu în timp ce firma a investigat acuzațiile de comportament indecent care i-au fost aduse.

Partenerul făcea parte din compania scoțiană Maclay Murray & Spens care a fuzionat cu Dentons, în luna iulie a anului trecut, atunci când s-au produs presupusele acte de hărțuire sexuală.

Rapoartele de comportament inadecvat ale partenerului Maclay Murray & Spens au fost scoase la iveală în urmă cu 15 luni însă Dentons a luat la cunoștință despre acestea abia în luna ianuarie 2018. În urma investigației, Dentons a concluzionat că nu există dovezi solide pentru a susține acuzațiile de hărțuire sexuală însă a confirmat faptul că avocatul a părăsit compania.

Acest incident survine la scurt timp după ce un partener de la Baker McKenzie a părăsit compania după ce a fost sancționat în urma unei investigații privind hărțuirea sexuală. Acest lucru pare să facă parte dintr-un val de hărțuiri și asalturi sexuale care se întâmplă, tot mai des, în Biglaw.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here