DENTONS Partenerii Alessandro Engst și Holger Schelling au fost numiți în fruntea diviziei europene de reglementare a insituțiilor financiare

Alessandro Engst, Partner (Roma) și Holger Schelling, Partner (Frankfurt) au fost numiți Co-heads of the Europe Financial Institutions Regulatory group Dentons. Aceștia vor colabora la dezvoltarea practicii de reglementare a instituțiilor financiare și a ofertei în Europa continentală și Asia Centrală.

Alessandro Engst are drept focus reglementarea financiară, instrumentele financiare derivate și fondurile de investiții. Are o vastă experiență în consilierea instituțiilor financiare în probleme de reglementare financiară (inclusiv MIFID II, CRR / CRD IV, UCITS V, EMIR, IDD, PSD2 și regulament ELTIF).

„Inovația și digitalizarea sectorului serviciilor financiare, precum și evoluțiile legate de finanțarea durabilă și Brexit vor da o nouă formă industriei serviciilor financiare din întreaga Europă”, a spus Alessandro Engst.

Holger Schelling, cu sediul la Frankfurt, oferă consiliere privind reglementarea bancară, reglementarea valorilor mobiliare și reglementarea serviciilor de plată și instrumentele derivate. El asistă clienții în implementarea modificărilor de reglementare, cum ar fi MiFID II, BMR și reforma EURIBOR și LIBOR, PSD2 și EMIR. El are o bogată experiență în consilierea clienților cu privire la tehnologii inovatoare, cum ar fi servicii de plată online, robotică, tehnologie blockchain. De asemenea, el oferă consiliere în domeniul finanțării durabile.

Engst și Schelling preiau rolul de conducere de la Michael Huertas, care a părăsit parteneriatul la sfârșitul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here