Dentons isi intareste practica de finante-banci

Firma de avocatura Dentons continua sa isi consolideze domeniul de practica finante-banci din Bucuresti prin cooptarea lui Doru Postelnicu (foto), de la 1 octombrie 2015. El revine ca membru senior al grupului de finante-banci dupa aproape trei ani in care a coordonat Departamentul Juridic al Bancii Comerciale Romane. De asemenea, in noul sau rol, Doru va fi un membru-cheie in dezvoltarea practicii de litigii bancare a biroului.

Doru are o experienta de peste 10 ani in principal in domeniile finante-banci, drept societar, litigii si fuziuni si achizitii. Experienta sa in finantari in special este vasta, acoperind credite sindicalizate, finantare imobiliara si de proiect, finantare de achizitii, credite comerciale, imprumuturi pentru retail, creditare generala pentru societati, datorii prioritare si subordonate.

Anda Todor, Partener Coordonator al biroului din Bucuresti, a comentat: “Suntem extrem de incantati sa il avem pe Doru din nou in echipa noastra si in continuare ne urmarim telurile ambitioase de a deveni prima alegere pentru clientii nostri. Alaturarea sa marcheaza inca un pas in dezvoltarea grupului de practica finante-banci, care deja a crescut in mod impresionant in ultimul an sub atenta supraveghere a lui Perry Zizzi, coordonatorul acestei arii de practica la Bucuresti. Vom mentine strategia de crestere a firmei si abordarea dinamica, continuand sa cautam in piata talente care vor sprijini succesul echipei noastre.”

Doru este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si detine o diploma de master Oeconomicus Internationalibus Wirtschaftsrecht (Dreptul Afacerilor) de la Universitatea Martin Luther, Halle-Wittenberg, Germania, cu specializare in dreptul societatilor comerciale, precum si un Certificat in Administrarea Afacerilor de la Warwick Business School, Marea Britanie.