Dentons îşi consolidează practica de Banking & Finance la nivel regional

Dentons şi-a mărit echipa de Banking & Finance la nivelul biroului din Bucureşti şi regiunea Europei Centrale şi de Est (CEE) prin cooptarea a şapte avocaţi specializaţi pe această arie de practică.

Numirea a doi dintre cei mai experimentaţi parteneri de Banking & Finance din regiune marchează începutului unei noi ere pentru firma noastră şi reprezintă o piatră de temelie esenţială în ceea ce numim “Dentons Romania 2.0′: strategia noastră de atragere a celor mai buni profesionişti de pe piaţă în ariile de practică cheie, pentru a răspunde solicitărilor în creştere din partea clienţilor. Până la sfârşitul anului 2020 vrem să avem o echipă de 60 de avocaţi şi să devenim una din cele mai mari firme internaţionale de avocatură din România, acordând consultanţă clienţilor la nivel local, regional şi nu numai.“, a declarat Perry Zizzi, partener coordonator al biroului Dentons din România.

Partenerii Simon Dayes şi Simona Marin, împreună cu alţi cinci avocaţi, au intrat în echipa Dentons pe parcursul ultimelor luni. Această mişcare plasează departamentul de Banking & Finance al firmei pe o poziţie de lider pe piaţa din ţara noastră, cu un număr de 16 avocaţi, dintre care trei sunt parteneri.

Cooptarea Simonei şi a lui Simon în echipa noastră de Banking & Finance recunoscută la nivel internaţional, precum şi a celorlalţi avocaţi şi parteneri care s-au alăturat recent biroului din România, ne consolidează poziţia pe piaţa locală şi în CEE, şi contribuie la creşterea noastră în regiune. Plănuim să continuăm dezvoltarea în anul ce urmează.” a declarat Mateusz Toczyski, Coordonatorul departamentului de Banking & Finance al Dentons din Europa.

Printre avocaţii care s-au alăturat recent echipei Dentons din Bucureşti se numără Loredana Chitu, care vine de la Allen & Overy şi ocupă poziţia de partener în cadrul departamentului de pieţe de capital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here